?> cheap nfl jerseys wholesale jerseys
schreinermob[@]yahoo.com

PRODUSELE NOASTRE

ACCESORII MOBILIER, FERONERIE

În producţia mobilierului, pe lângă alegerea materialului si a designului, un rol important îl au feroneria şi accesoriile, atât pentru funcţionalitate, cât şi pentru decor şi confort. Feroneria de calitate superioară, corect aleasă, dă posibilitatea creativităţii proiectantului ă se desfăşoare. Prin valoarea estetică, silenţiozitatea şi durabilitatea produselor se asigură o înaltă satisfacţie utilizatorului.

Tinem cont atat de cerinta pietei, cat si de design. Punem acestea in legatura cu calitatea si pretul produselor si obtinem produse care satisfac gusturi foarte exigente.

FRONTURI MDF

MDF-ul este varianta imbunatatita a PAL-ului, placile sunt ignifuge, rezistente la umezeala si rezistente la actiunea insectelor.Este un material plat, dens, care nu are imperfectiuni ca lemnul , cum ar fi noduri, este neted, uniform, şi nu se deformeaza.MDF-ul este considerat ecologic, deoare este produs din așchii rezultate din exploatările industriale de lemn sau din copacii rezultati din rarirea padurilor.

Daca MDF-ul este acoperit cu melamina care imita lemnul, mobila rezultata devine un competitor solid pentru solutia clasica la cele doua capitole principale ale unui produs: pretul si calitatea. Durabilitatea MDF-ului este de 1,8 – 2 ori mai mare decat la PAL. In comparaţie cu PAL-ul, MDF-ul poate fi prelucrat in diferite moduri, care permite de a produce profile de inalta calitate, ceea ce ajuta la extinderea posibilitatilor de design pentru producătorii de mobila.

Fronturi usi bucatarie din lemn masiv

Schreiner Mobila va invita sa transformati formalismul si rigiditatea de peste zi intr-o seara speciala in familie, bucurandu-va impreuna cu cei dragi de o conversatie placuta in jurul mesei, la un  pahar de vin nobil.

Confortul si distinctia mobilierului de bucatarie desavarsesc ambianta calda si discreta, venind in intampinarea celor mai variate gusturi. Liniile armonioase, de inspiratie clasica, esentializeaza diafan nobletea lemnului de calitate superioara, invaluind cu gratie piesele de mobilier sculptate manual.

Mese si scaune

Executam pe comanda scaune si mese pe diferite nuante de baituri sau vopsele, materiale alese din paletarul nostru de culori sau pe culoarea mostrei dumneavoastra. Lucrand cu mai multi producatori de scaune, lacuri si vopsele sau producatori de tapiterii, scaunele si mesele oferite se pot personaliza astfel incat sa se incadreze perfect intr-o bucatarie, living sau birou. Un producator de scaune si mese care se respecta are in oferta lui o paleta cat mai larga de produse cu finisaje la tapiterii si lemn pentru cele mai pretentioase gusturi.

PAL melaminat

Una dintre cele mai intalnite dileme este alegerea intre mobila din pal si cea din MDF. Palul este mai accesibil decat MDF-ul dar este considerat mai putin rezistent decat acesta, pentru ca MDF-ul are o densitate mai mare. Palul este mai usor de prelucrat, are o greutate mai mica si preturi mai accesibile. Executia rapida a comenzilor si pretul sunt doua calitati principale ale palului, si in plus, se adauga cromatica vasta in care poate fi realizata mobila din pal. Mobila din pal realizata la comanda poate fi de orice fel, marime, dimensiune sau forma. Se recomanda ca mobilierul din pal sa fie ferit de umiditate, schimbari subite de temperatura si aburi. Mobila din pal se curata usor utilizand solutii din comert, concepute special pentru acest tip de material. Solutia pentru curatat suprafetele din pal poate fi aceeasi cu cea folosita la curatarea geamurilor. Mobila din pal este acoperita cu un strat de melamina ce trebuie degresat, melamina nefiind altceva decat o folie subtire din plastic.

Saltele si somiere

Principala caracteristică a unei somiere bune constă în faptul că preia din impactul corpului asupra saltelei și îți ofera o senzatie de confort și odihnă.

Pentru a avea somnul odihnitor bine meritat, trebuie sa alegem salteaua potrvita.

Saltelele ortopedice, super-ortopedice, impreuna cu o somiera adecvata, va garanteaza un somn odihnitor, ce va binedispune fiecare dimineata.

Durerile de spate, indispunerile, nu vor mai exista odata ce veti achizitiona somiera si salteaua potrvita pentru dumneavoastra.