?> cheap nfl jerseys wholesale jerseys
schreinermob[@]yahoo.com

Viziunea este arta de a vedea lucruri invizibile.

Jonathan Swif

Despre Schreiner & Co. SRL

Firma Schreiner & Co. S.R.L. a luat ființa în anul 1999 la Bistrita, de atunci a reușit să dezvolte unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilă din judetul Bistrița-Năsăud. De asemenea producem mobilier și pentru străinătate în special Germania și Franța.

Sub marca Schreiner sunt create diverse tipuri de mobilă la comandă: bucătării, dormitoare, camere de zi, birouri, cuiere, mese, măsute de cafea și orice alt tip de mobilier.

Servicii

Avem servicii precum (consultanță, proiectare și design, debitare, frezare pe drept si curb, găurire pentru balamale, cepuri si demontabili, aplicare cant). Cu utilaje comandate numeric, prelucrarea atinge cel mai înalt nivel, iar gradul de complexitate depășeste cu mult tehnologiile clasice.

Calitate

Afacerea noastă a luat nastere din dorința de a transforma o încapere obișnuită într-un loc în care îți dorești să revii de fiecare dată. De-a lungul anilor de experiența am dezvoltat un sistem de servicii care poate mulțumi și cele mai pretențioase gusturi și am pus întotdeauna pe primul plan calitatea mobilierului pe care îl producem.

Flexibilitate

Flexibilitatea la schimbările modei și cerințele clienților, promovarea calității la prețuri accesibile și investițiile făcute în ultimii ani sunt coordonatele care au făcut ca firma Schreiner să fie în topul celor mai cunoscuți producători de mobila din județ.